FORGOT YOUR DETAILS?

Moninivelliikkeet tutuiksi

Sali365:llä alkavat voimaharjoittelun perusteisiin ja voimanoston perusliikkeisiin keskittyvät pienryhmävalmennukset. Käymme läpi kyykkyyn, penkkipunnerrukseen ja maastanostoon, sekä tukevan harjoittelun ohjelmoinnin. Paikkoja on rajoitetusti, jotta valmennukset saadaan pidettyä tarpeeksi yksilöllisinä ja jokaiselle voidaan taata riittävästi aikaa.

Kurssi sisältää 4 viikon ajan kerran viikossa 1,5h pienryhmävalmennuksen, avainkortin salille sekä salikortin kuukauden ajaksi – voit siis käydä salilla myös pienryhmävalmennusten ulkopuolella. Meillä treenaa aivan huippuporukkaa, joten tukea treeniin saa varmasti myös omilla treenikerroilla!

Neljän kerran peruskurssin jälkeen voit osallistua jatkovalmennukseen – et kuitenkaan sitoudu mihinkään, vaan jatkokurssin osallistujat kartoitetaan valmennuksen loppuvaiheessa.

Kenelle valmennus sopii?

Tässä peruskurssissa saat erinomaisen pohjan salitreenillesi sekä nousujohteiselle voimaharjoittelulle. Kurssille, salille ja voimailun pariin ovat tervetulleita kaikki: yksi ryhmä pyritään aina järjestämään junioreille, ja kaksi muuta avoimina. Mikäli kiinnostusta löytyy, voidaan tarvittaessa järjestää myös aamuaikoina eläkeläisryhmiä.

Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla – voimaharjoittelu ja kuntosalitreeni sopii kaikille! Junioriryhmien alaikäraja on 12 ja Sali365:llä alle 12 vuotiaat treenaavat vain vanhempiensa seurassa.

Valmentaja

Valmennuksia vetää Simo Sistonen, 6-kertainen Suomen mestari klassissessa penkkipunnerruksessa ja 6-kertainen Suomen mestari maksimivoimapunnerruksessa. Simolla on omaa taustaa penkkipunnerruksen lisäksi voimanoston puolelta. Myös kansainvälistä menestystä on kertynyt:
-1 EM kulta: 2021
-2 EM hopeaa: 2018, 2022
-1 EM pronssi: 2019
-MM 4. sija x2
-MM 6. sija
-MM 7. sija

Lisää osaamista on kerrytetty myös kouluttautumalla, ja Simo on Suomen voimanostoliiton kouluttama voimanosto-ohjaaja.

Simon valmennusfilosofiaan kuuluu olla oikeudenmukainen, tasapuolinen ja perusteisiin luottava.

Koska?

Pienryhmävalmennukset alkavat joka kuun alussa – harjoituskertoja pienryhmässä tulee 4, jonka jälkeen perusteet pääliikkeistä sekä apuliikkeistä ovat hallussa, ja osaat perusteet oman harjoittelusi ohjelmoinnista nousujohteiseksi.

Kun olet käynyt perusvalmennuksen, voit osallistua jatkokurssille. Katso aikataulut alta!

Kun ilmoittaudut pienryhmävalmennukseen, saat äänestää sinulle parhaiten sopivista päivävaihtoehdoista. Jos sinulle sopii useampi eri päivä ja aika, valitse ne kaikki – paikkoja on rajoitetusti, ja useammalla sopivalla päivällä varmistat paremmin mukaan mahtumisesi!

Ilmoittautuminen alkaviin ryhmiin päättyy aina aloitusviikkoa edeltävänä keskiviikkona, elleivät ryhmät ole tulleet jo täyteen aiemmin. huhtikuun ryhmiin tulee siis ilmoittautua viimeistään 29.3. keskiviikkona, toukokuun valmennuksiin 3.5. keskiviikkona jne.

Ryhmien starttiaikataulut

Voimaharjoittelun ja voimanoston perusteet
9.3.–30.3.
4.–27.4.
9.5.–1.6.

Jatkovalmennukset
19.4.–14.5.
17.5.–11.6.
28.6.–23.7.

Hinta

Pienryhmävalmennuksen hinta on 189 € sisältäen kuukauden salikortin ja kulkukortin sekä 4x 1,5 tunnin pienryhmävalmennuksen.

SALI365 MALMI

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme upeat treenipuitteet sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin sekä toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun. Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet aerobiseen harjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.

AUKIOLOAJAT

Päivystys paikalla:
maanantai-torstai klo 16.00 - 19.00
perjantaisin klo 16.00 - 18.00

Avoinna avaintunnisteella:
kaikkina viikonpäivinä klo 04.30 - 24.00

Sauna päällä:
Sunnuntaisin klo 12.00 - 15.00

YHTEYSTIEDOT

Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi


Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja. Muista pyytää parkkilupa kassalta.

TOP